Rohtos Labs

Olemme Rohtos Labs

Olemme Rohtos Labs, kunnianhimoinen ravintolisävalmistaja. Haluamme muuttaa suomalaisten käsityksen ja kokemukset ravintolisistä, siitä, mitä ne voivat olla ja mitä niiden avulla voidaan saavuttaa.

Kehitimme lisäravinteita pitkään pelkästään omiin tarpeisiimme. Sittemmin lähipiiristä saatu positiivinen palaute kannusti aloittamaan kaupallisen toiminnan.
Asetimme tavoitteeksemme tehdä ravintolisiä paremmin ja älykkäämmin kuin muut.

Lääke- ja ravitsemustiede on vasta viime vuosina ruvennut ymmärtämään lisäravinteiden ja hivenaineiden toimintaa syvemmin – ja mitä niillä voidaan tämän uuden tiedon valossa saada aikaan. Yhdistämällä modernin tieteen ja tutkimuksen sekä tuhansia vuosia vanhat lääkintäperinteet eri kulttuureista kykenemme luomaan tuotteita, jotka lisäävät kykyä säilyttää optimaalinen tasapaino fyysisten ja henkisten haasteiden edessä.

Rohtos Labs on turvallinen, kotimainen vaihtoehto saada hyötyjä niin adaptogeeneista ja nootropiineista kuin korkealaatuisista ja hyvin imeytyvistä vitamiineista sekä perinteisistä rohdoksista. Tuotteet ovat valmiiksi mietittyjä lisäravinnekokonaisuuksia käytännön tarpeisiin. Rohtos Labs on enemmän kuin multivitamiineja. Olemme ylpeitä siitä, että teemme uniikkeja tuotteita joita ei ole saatavilla muualta. Tarjoamme sinulle käytännön hyötyjä, mahdollisuuksia muuttaa arkeasi. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan pieniä unelmia ja suuria tavoitteita hiukan helpommin.

Olet tärkein asiakkaamme. Lukiessasi tätä tekstiä tai oppiessasi lisää blogipostiemmme kautta, hyötyessäsi tuotteistamme ja antamalla kritiikkiä ja toiveita autat meitä palvelemaan sinua paremmin sekä luomaan lisää hyödyllisiä tuotteita. Jokainen hetki, kun saat hyötyjä tuotteistamme ja olet tyytyväisempi elämääsi, on meille upea. Olemme saavuttaneet asetetun tavoitteen, hetkellisesti.

ROHTOS LABS – OPTIMOI ITSESI